Jahaja…

Sitter nu och kollar på en dokumentärserie om ambulanssjukvård, brandbilar och polis på TV. Jag har alltid varit fascinerad av sådana här program innan Daniels olycka och har undvikit dem fram till ikväll. Nu pratar dem om hjärtstoppslarm och om vara snabba fram för att rädda hjärnan…

Jag sitter och kikar och tänker på ambulansen som Daniel åkte. Jag brukar se den ganska ofta åka runt här i stan. Nummer 911 har jag läst i polisrapporten.

Imorgon blir det fullt schema. Iaf fullt om jag ska jämföra med mitt liv de senaste tre veckorna som har bestått av ca 3 arbetsdagar, ett sportlov och resten vabb. Så med risk för att låta som en äkta pensionär (jag känner flera

) så känner jag att morgondagen är fulltecknad när jag först ska till sjukgymnasten med Albin och sedan ögonläkaren på Danderyd med honom. Oj oj oj hur ska vi orka med!

Hi hi!

Känner mig ganska så megastressad i och med att jag inte varit på jobbet på så länge. Jag var stressad redan innan lovet eftersom jag hade så mycket att göra redan då. Inte bättre nu direkt.

Näe nu måste jag rycka upp mig. Jag måste ju se framåt och se snön smälta bort och altanen torka upp. Då ska grillen fram och en iskall cider, snälla lekande barn och en snäll man som står och fixar grillandet medan jag sitter i solen och tindrar med ögonen.

LÄNGTAR efter sommaren nu! 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *