Men idag tittade den fram!

Men idag tittade den fram!

Det första jag hörde i morse när jag puffade in barnen i bilen var fiskmåsarna som är tillbaka!

Dagen i sig var jag väl inte så där jättefokuserad på alla tecken på våren men när det blev dags att åka iväg till yogan ikväll satt min favoritfågel koltrasten högst uppe i de jättestora björkarna och sjöng för full hals.

Jag glömmer aldrig när jag och min kompis Mia pluggade i Madrid våren -99. Vi var ju såklart ena riktiga partypinglor på den tiden och var ute på partaj hela nätterna ibland.

En varm morgon vid 5-6-tiden gick vi hemåt genom ett knäpptyst och folktomt Madrid. Vi går genom en ”park” eller vad man kan kalla det. Snarare ett torg med några träd på. Där sitter en ensam koltrast och sjunger. Jag minns att jag blev så upprymd och lycklig i hela kroppen när jag gick där!

När jag hör koltrasten här hemma kommer känslan tillbaka igen.

Lyssna och njut!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *