Har fått vissa klagomål från min omgivning på att det var länge sedan jag bloggade.

Sist jag skrev hette min rubrik ”Nu äre jul igen!”. Nu är det långt till jul så det är nog hög tid att klämma ner några ord.

Jag vill börja med att ropa ut högt att jag älskar den här vintern och all snö som den tagit med sig!!! Synd bara att vi inte hinner vara ute så mycket i snön med barnen eftersom det ska jobbas iaf fyra dagar i veckan. Bättre än vissa men de lediga dagarna går så fort så man hinner ju aldrig allt man tänkt sig…

Idag var jag på begravning… Jag har en gammal klasskompis ända från lekistiden som gått bort i en svår sjukdom som drabbade henne redan när vi gick på mellanstadiet. Så grymt livet kan vara… Hon kämpade på tappert genom åren med sin sjukdom och hann med att få silvermedalj i Paralympics i spjut och i guldmedalj i handikapp-VM i friidrott.

Nu hör jag plogbilen! Då måste jag springa till fönstret och titta faschinerat ut genom fönstret som ett litet barn!

Dela på Sociala Medier